Γραμματοσειρά

 

Oι Έλληνες «Μικροί Ήρωες» θα παρουσιαστούν στις Βρυξέλλες

Η κοινοβουλευτική ομάδα της αριστεράς (GUE-NGL) στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, υιοθέτησε στην τελευταία της συνεδρίαση πρόταση του Στέλιου Κούλογλου για την επιβράβευση του κινήματος και των εκδηλώσεων αλληλεγγύης με τους πρόσφυγες οι οποίοι φθάνουν στην Ελλάδα.

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ πρότεινε πολίτες, οργανώσεις και δημοτικοί άρχοντες που έχουν επιδείξει έμπρακτα την αλληλεγγύη τους, να παρουσιαστούν σε ειδική τελετή στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Σκοπός της εκδήλωσης αυτής είναι να επιβραβευθούν οι προσπάθειες των μικρών άγνωστων ηρώων της αλληλεγγύης, να υπογραμμιστεί η θετική στάση της ελληνικής κοινωνίας, στους αντίποδες των ξενοφοβικών αντιδράσεων σε άλλες χώρες, καθώς και να προωθηθεί διεθνώς το αίτημα για την απονομή του βραβείου Νόμπελ Ειρήνης στους κατοίκους των νησιών που δέχονται τα μεγαλύτερα προσφυγικά ρεύματα.

Ο Έλληνας ευρωβουλευτής καλεί όσους έχουν πάρει μέρος σε εκδηλώσεις αλληλεγγύης ή γνωρίζουν πρόσωπα και οργανώσεις που συμμετέχουν σε παρόμοιες πράξεις, να στείλουν πληροφορίες συμπληρώνοντας την ακόλουθη φόρμα

http://goo.gl/forms/pQGMCd1mnn

ή στέλνοντας ταχυδρομείο στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

H επιλογή των προσώπων θα πραγματοποιηθεί από την ομάδα της ευρωπαϊκής αριστεράς που έχει αναλάβει την πραγματοποίηση της εκδήλωσης. Η τελευταία προγραμματίζεται για τον Απρίλιο.

7.3.2016

twitter Newsroom

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ facebook

Facebook Connection Faild

LINKS