Γραμματοσειρά

 

Την εκτίμηση ότι οι ασκοί του Αιόλου για τη συνοχή της Ευρωπαϊκής Ένωσης άνοιξαν, μετά το αποτέλεσμα του βρετανικού δημοψηφίσματος, έκανε μιλώντας Στο Κόκκινο Κρήτης 88,4 και στον Βασίλη Σπυριδάκη, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιος Κούλογλου.

Την εκτίμηση ότι οι ασκοί του Αιόλου για τη συνοχή της  Ευρωπαϊκής  Ένωσης άνοιξαν , μετά το αποτέλεσμα του βρετανικού δημοψηφίσματος, έκανε μιλώντας στο Κόκκινο Κρήτης 88,4 και στον Βασίλη Σπυριδάκη, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιος Κούλογλου.

«Πολύ φοβάμαι , είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κούλογλου, ότι το παράδειγμα της Μεγάλης Βρετανίας  θα ακολουθήσουν κι άλλες χώρες με πρώτη και καλύτερη την Τσεχία η οποία φλερτάρει εδώ και καιρό με την αποχώρηση της από την Ε.Ε. Παρόμοιες φυγόκεντρες τάσεις έχουν επιδείξει και Σκανδιναβικά κράτη.

Το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος στη Μεγάλη Βρετανία συνέχισε ο κ. Κούλογλου,αποτελεί παταγώδη αποτυχία ολόκληρου του βρετανικού πολιτικού συστήματος ― δυστυχώς προς όφελος της ξενοφοβικής ακροδεξιάς ― αλλά και του ευρωπαϊκού και διεθνούς πολιτικού κατεστημένου: από τον Ομπάμα μέχρι τη κυρία Μέρκελ, όλους αυτούς που νουθετούσαν ματαίως τους Βρετανούς να ψηφίσουν υπέρ της Ευρώπης, όπως την κατάντησαν.

http://www.stokokkino.gr/article/1000000000036211/Stelios-Kouloglou-Anoiksan-oi-askoi-tou-Aiolou-gia-tin-EE

 

 

 

twitter Newsroom

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ facebook

Facebook Connection Faild

LINKS