Γραμματοσειρά

020115

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στο MEGA: Δεν θα χάσουμε ούτε μία ψήφο από τον άνθρωπο που έβαλε την Ελλάδα στα μνημόνια

Μιλώντας σήμερα στην τηλεόραση του MEGA(Δ.Καμπουράκης-Γ.Οικονομέας), ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Δ. Παπαδημούλης δήλωσε, μεταξύ άλλων τα εξής:

Το κόμμα του Γ.Παπανδρέου είναι καλοδεχούμενο. Δεν πιστεύουμε ότι θα χάσουμε ούτε μία ψήφο από τον άνθρωπο που έβαλε την Ελλάδα στα μνημόνια. Αντιθέτως, αν επισημοποιηθεί η διάσπαση του ΠΑΣΟΚ -που δεν μας αφορά καθόλου, διότι είναι εσωκομματικό τους θέμα- θα διευκολυνθεί η μαζική ροή πρώην ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ προς τον ΣΥΡΙΖΑ, που ήδη συντελείται. Το βέβαιο είναι ότι πρώτο κόμμα στις εκλογές θα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ, με μεγαλύτερη διαφορά από αυτή που σημειώθηκε στις Ευρωεκλογές. Θεωρώ επίσης ότι το άθροισμα των δύο κομμάτων, ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, μπορεί να ξεπεράσει το 65% και για τον ΣΥΡΙΖΑ ο στόχος της αυτοδυναμίας είναι απολύτως εφικτός. Αν τον πετύχουμε, η κυβέρνησή μας δεν θα είναι μονοκομματική, όπως αυτές που είχαμε σαράντα χρόνια, αλλά ευρύτατου φάσματος, με έντιμους και ικανούς ανθρώπους που θα θελήσουν να υλοποιήσουν το πρόγραμμά μας.

Ο πρωθυπουργός φοβάται όπως ο διάβολος το λιβάνι τον διάλογο πρόσωπο με πρόσωπο

Ο καλύτερος τρόπος σε μία ευρωπαϊκή, κοινοβουλευτική δημοκρατία να ατιπαρατεθούν τα δύο κόμματα που διεκδικούν τη διακυβέρνηση, είναι ο διάλογος. Εμείς προτείναμε να γίνει εδώ και τώρα, debate Τσίπρα-Σαμαρά, και διάλογος ανάμεσα στους αρχηγούς όλων των πολιτικών κομμάτων. Δυστυχώς, η ΝΔ έσπευσε να αρνηθεί την πρόταση -υπάρχει σχετική ανακοίνωση που αναφέρει ότι «δεν συνομιλούμε με υβριστές»- ο δε κ.Σαμαράς φοβάται και κρύβεται. Η απουσία διαλόγου χρεώνεται σε αυτόν που τον αρνείται, αλλάκάτι τέτοιο δεν κάνει κακό στον ΣΥΡΙΖΑ, κάνει κακό στη χώρα και τη Δημοκρατία.Ωστόσο, επειδή ο πρωθυπουργός είναι άριστος στο σπορ της διαστροφής, φοβάται όπως ο διάβολος το λιβάνι τον διάλογο πρόσωπο με πρόσωπο. Ας δει κάποιος τη στημένη απάντηση του «αμέριμνου» και «έκπληκτου» κ.Σαμαρά έξω από το Μαξίμου που θυμίζει Β.Κορέα και Κιμ Γιονγκ Ουν.

twitter Newsroom

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ facebook

Facebook Connection Faild

LINKS