Γραμματοσειρά

 

Δ. Παπαδημούλης: «Εκεί που μας χρωστάγανε, ζητάνε και το βόδι» (AUDIO)

Θεωρώ ανοησία και αθλιότητα το να προσπαθεί κάποιος να εμφανίσει τον Προκόπη Παυλόπουλο ως οπαδό της δραχμής, είπε στο Πρώτο Πρόγραμμα και στον Γιώργο Πίκουλα ο επικεφαλής των ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης, αναφορικά με τη δήλωση του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Ο αντιπρόεδρος της Ευρωβουλής είπε ότι διαπραγματεύσεις βρίσκονται πολύ κοντά στην επίτευξη συμφωνίας. Κατά τον Νταϊσελμπλουμ υπάρχει συμφωνία στο 95% και κατά την Κομισιόν στο 99%. Πρέπει να γίνει τις επόμενες μέρες εντατική προσπάθεια από όλες τις πλευρές ώστε να φτάσουμε στο 100%, συμπλήρωσε ο κύριος Παπαδημούλης.

«Το Eurogroup της 9ης Μαϊου ακόμη και αν δεν ολοκληρώσει τη συμφωνία θεωρώ ότι θα κάνει ένα σημαντικό μεγάλο βήμα προς αυτή την κατεύθυνση», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σε ερώτηση για το ενδεχόμενο προληπτικών μέτρων απάντησε ότι πρόκειται για μηχανισμό διόρθωσης πιθανών αποκλίσεων στην εφαρμογή των μέτρων. Η ελληνική κυβέρνηση έχει καταθέσει πρόταση που αποτελεί αποδεκτή βάση συζήτησης σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Αυτός ο μηχανισμός το πιθανότερο είναι να μην χρειαστεί να εφαρμοστεί, τόνισε. Αν υπάρξουν αποκλίσεις προς το καλύτερο, τότε θα πρέπει να δουλεύει και ανάποδα και κάποια νομοθετημένα μέτρα να μην χρειαστεί να εφαρμοστούν, συμπλήρωσε.

«Τρελαίνομαι κυριολεκτικά όταν βλέπω αυτούς που επέβαλαν μέτρα 60 δις. ευρώ μέσα σε 5 χρόνια να έχουν ανέβει στα κεραμίδια για τα μέτρα των 5,4 δις για τα επόμενα τρία χρόνια, δηλαδή εκεί που μας χρωστάγανε ζητάνε και το βόδι,» είπε ο κος Παπαδημούλης.

Ακούστε εδώ το ηχητικό: http://www.ert.gr/d-papadimoulis-eki-pou-mas-chrostagane-zitane-ke-to-vodi-audio/

Πηγή:ert.gr
04/05/16

twitter Newsroom

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ facebook

Facebook Connection Faild

LINKS